چگونه کسب و کار خود را طوری راه بیاندازیم که سریع به درآمدزایی منجر شود؟

چگونه کسب و کار / business

چگونه کسب و کار خود را آغاز کنیم؟ برای داشتن یک شروع خوب، باید چه کارهایی انجام دهیم؟ قطعا همه ما کسب و کارهای خود را برای کسب درآمد، آن‌هم یک درآمدزایی عالی و پرسود آغاز کرده و رویاها و ایده‌های بزرگی در سر داریم. سئوالی که در ابتدا ذهن ما را به‌ خود مشغول می‌کند، اینست که چگونه کسب و کار خود را آغاز کنیم؟ آیا موفق خواهم شد؟ چه میزان سرمایه نیاز دارم؟ ما در این مقاله با معرفی 12 گام اساسی، به شما خواهیم گفت که چگونه کسب و کار خود را به گونه‌ای کاملا اصولی آغاز کنید تا موفق شوید.

هیچ محدودیتی در اینکه چه‌کسی می‌تواند به یک کارآفرین بزرگ تبدیل شود، وجود ندارد. برای شروع هر کسب و کار که می‌تواند در آینده به یک موفقیت بزرگ تبدیل شود، لزوما نیازی به مدرک دانشگاهی، اندوخته بانکی و حتی تجربه در کسب و کار ندارید. با این‌حال، شما به یک برنامه قوی و دید گسترده برای این‌کار نیاز دارید. بسیاری از افراد موفق در حوزه کسب و کار، در ابتدا در نقطه صفر بوده‌اند، اما داشتن انگیزه، ایده مناسب و یک برنامه قوی، آنها را به ‌پیشبرد اهدافشان کمک کرده است. برای تبدیل ایده خود به یک تجارت موفق، این مقاله و راهنمای 12 گانه آن را مطالعه کنید.

دوازده گام اساسی برای اینکه چگونه کسب و کار خود را آغاز کنیم


شروع یک تجارت، کار ساده و در عین‌حال بسیار سختی نیست. در این راه شما باید به اهداف خود پایبند بوده و مسیر را به درستی طی کنید. ما در این مقاله، دوازده قدم را که به شما در کسب موفقیت کمک خواهد کرد معرفی می‌کنیم.


خود را ارزیابی کنید


بیایید با یک پرسش ساده آغاز کنیم: چرا می‌خواهید یک تجارت را آغاز کنید؟ چگونه کسب و کار خود را ارتقا خواهید داد؟ از این پرسش ساده استفاده کنید تا بتوانید متوجه شوید دقیقا خواستار چه نوع شغلی هستید و می‌خواهید چه تجارتی را آغاز کنید. اگر پول بیشتری می‌خواهید، شاید باید کمی سریع‌تر و یا حتی سخت‌تر شروع کنید. اگر خواهان آزادی زمانی هستید، شاید لازم باشد کار روتین 8 تا 16 خود را ترک کرده و چیز جدیدی را شروع کنید.

همچنین بخوانید: چهار اقدام موثر افراد موفق برای غلبه بر ترس از عدم موفقیت

زمانی‌که دلیل کار خود را پیدا کردید، از خودتان پرسش‌های بیشتری بپرسید تا به شما کمک کند که بدانید چه نوع و چگونه کسب و کار خود را آغاز کنید؛ و یا اینکه شاید لازم باشد شغل فعلی خود را حفظ کرده و فقط آن را گسترش دهید.

  • چه مهارت‌هایی دارید؟
  • انگیزه شما چیست؟
  • حوزه تخصص شما در چیست؟
  • چقدر می‌توانید هزینه کنید؟ با دانستن این موضوع که اکثر مشاغل شکست می‌خورند؟
  • به چه اندازه سرمایه نیاز دارید؟
  • خواستار چه سبک زندگی هستید؟
  • آیا برای یک کارآفرین بودن، آمادگی دارید؟

به تمامی پرسش‌های بالا صادقانه پاسخ دهید. پرسش‌های مطرح شده در بالا، پایه و اساس برای آغاز هر کاری است که خواهان آن هستید. بنابراین بهتر است اکنون واقعیت را در مورد خود بدانید تا بعدا.

کسب و کار


به یک ایده تجاری فکر کنید


آیا در حال حاضر یک ایده کسب و کار با سود دهی بسیار بالا دارید؟ اگر چنین است به شما تبریک می‌گوییم! می‌توانید وارد مرحله بعد شوید. اگر هم اینگونه نیست، یک طوفان مغزی راه انداخته و یک ایده عالی را پیدا کنید. ایده‌های متنوع را روی کاغذ بنویسید و در مورد آنها فکر کنید. هر ایده‌ای به ذهنتان رسید بنویسید، خجالت نکشید و طوفان مغزی خود را خاموش نکنید.

از خود بپرسید که بعدی چیست؟ چه فناوری یا پیشرفتی به‌وجود آمده و این امر چگونه می‌تواند در چشم‌انداز کسب و کار شما تاثیر گذاشته و آن را تغییر دهد؟  آیا آن را می‌شناسید؟ آیا می‌توانید از آن استفاده کرده و یا از آن گذر کنید؟

سعی کنید مشکلی را برطرف کنید. مردم ترجیح می‌دهند نقاط ضعف کمتری داشته باشند تا اینکه دارای نقاط قوت بیشتری باشند. اگر کسب و کار شما می‌تواند مشکلی را از مردم برطرف کند، آنها از شما سپاسگزار خواهند بود. چگونه کسب و کار شما مشکلات بقیه را حل خواهد کرد؟

مهارت‌های خود را در یک زمینه کاملا جدید به‌کار بگیرید. بسیاری از مشاغل و صنایع، کارهای خود را به روشی مشابه انجام می‌دهند، چون این راهی است که همیشه انجام شده است. در این موارد، اگر بتوانید آن کار را به شیوه‌ای جدید انجام دهید، برنده خواهید بود.

از رویکرد بهتر، ارزان‌تر و سریع‌تر استفاده کنید. آیا شما یک ایده تجاری دارید که کاملا جدید نیست؟ اگر این‌چنین است، در مورد پیشنهاد ما فکر کنید و به این موضوع توجه کنید که چگونه کسب و کار خود را بهتر، ارزان‌تر و یا سریع‌تر انجام دهید.

همچنین بخوانید: افراد ثروتمند چگونه فکر می کنند؟ تفاوت رفتار و تفکر ثروتمندان با دیگران

در اجتماع حضور داشته باشید و با مردم ملاقات کرده و از آنها پرسش کنید. در خصوص مشاوره سایر کارآفرینان، ایده‌های تحقیق آنلاین و با استفاده از هر روشی که به شما انگیزه و سرعت بیشتری می‌دهد، استفاده کنید.

کسب و کار


تحقیقات بازار انجام دهید


آیا شخص دیگری، کسب و کار مد نظرتان را پیش از شما، شروع کرده؟ اگر نه، چه دلیلی وجود دارد که کسی چنین ایده‌ای به ذهنش نرسیده؟

این پرسش، یک راهنما برای انجام تحقیقات بازار است و باید بازار را بررسی کنید. اگر رقیبی دارید، چگونه کسب و کار شما باید با رقیبانتان رقابت کند؟ و یا اگر تاکنون فردی به فکر شروع این کار نیفتاده، دلیل آن چیست؟ آیا تقاضا وجود ندارد؟ آیا توجیه اقتصادی ندارد؟ به عنوان مثال می‌توانید از طریق پرسش از مردم به صورت حضوری و یا از طریق تماس تلفنی، نظرسنجی یا پرسشنامه ارائه دهید تا به پرسش‌های شما پاسخ داده شود. در پرسش‌های خود این دو سوال را لحاظ کنید: «چه عواملی را هنگام خرید این محصول، در نظر می‌گیرید؟» و «جهت بهبود و پیشرفت ارائه خدمات چه پیشنهادی دارید؟»

انجام تحقیات بازار، به همان اندازه که مهم است، موجب اشتباه صاحبان کسب و کار نیز می‌شود. از جمله اشتباهات رایج در این نوع تحقیقات شامل موارد زیر است:

  • فقط از تحقیقات ثانویه استفاده می‌کنند.
  • فقط از منابع آنلاین استفاده می‌کنند.
  • فقط از افراد آشنا و تعداد کم، پرسش می‌کنند.

همچنین بخوانید: چگونه سریعا در کار خود پیشرفت کنیم؟


دریافت بازخوردها


بگذارید مردم با محصول یا خدمت شما ارتباط برقرار کرده و نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کنند. نگاه و تجربه‌های جدید می‌تواند مواردی را به شما یادآوری کند که ممکن است شما از آنها به سادگی گذر کرده باشید. علاوه بر این، این افراد به اولین طرفداران برند شما تبدیل خواهند شد، به‌خصوص اگر به نظرات و پیشنهادات آنها گوش کنید. برای اینکه بتوانید در این بخش موفق عمل کنید، باید سه فاکتور اصلی را در نظر داشته باشید: نمونه سازی، آزمایش، ایجاد محور.

کافیست یک محصول را به عنوان نمونه انتخاب کنید، سپس آن محصول را مورد آزمایش قرار داده و بازخوردها را جمع‌آوری کنید. پس از بررسی بازخوردها، رویه کار و محصول مورد نظر را به عنوان محور برای انجام این پروسه روی سایر محصولات، در نظر بگیرید. این رویه در مورد محصولات بعدی، می‌تواند پیشرفت کرده و بهبود پیدا کند.

شش مرحله برای مدیریت بهتر بازخوردها

صبر کنید! مغز شما هنگام دریافت بازخوردهای مختلف و البته زیاد، احتمالا دچار هیجان شده و ممکن است نتیجه را به سمت خوبی سوق ندهد. در چنین مواقعی، کمی صبر کنید. بازخوردها را تحلیل کنید و آنچه را که شنیده‌اید با خود مرور کنید.

از افرادی که به شما بازخورد داده‌اند، سپاسگزاری کنید. افرادی که در قبال استفاده از محصولاتتان، به شما بازخورد منفی می‌دهند، انتظار ندارند از آنها سپاسگزاری کنید، اما انجام این کار باعث خواهد شد که آنها به شما احترام گذاشته و ایشان را ترغیب کند که در آینده با شما صادقانه برخورد کنند.

به دنبال حقیقت باشید. اگر فردی بخشی از ایده شما را دوست ندارد، به این معنی نیست که وی از هر چیزی که شما می‌گویید، متنفر است. به یاد داشته باشید که این افراد، در تلاشند تا به شما کمک کنند؛ آنها ممکن است به یک مشکل یا راه‌ حلی کوچک اشاره کنند، اما شما باید به ریشه آن مشکل یا گسترش آن راه ‌حل بیندیشید.

در جستجوی الگوها باشید. اگر تمام نظراتی که می‌شنوید، شبیه به هم است، پس وقت آن رسیده که بنشینید و در مورد این نظرات فکر کرده و به آنها توجه کنید.

با کنجکاوی گوش کنید. زمانی‌که مشتری با شما صحبت می‌کند، با کنجکاوی و دقت به نظراتش گوش کنید، طوری‌که مشتری حس کند کنترل مکالمه را در دست دارد.

پرسش کنید. سعی کنید بفهمید که دلیل علاقه و یا عدم تمایل افراد به محصول یا خدمت شما چیست؟ چگونه می‌توانید آن را بهبود ببخشید؟ چه راه ‌حلی بهتر خواهد بود؟

همچنین بخوانید: توصیه های وارن بافت برای سرمایه گذاری در بازار بورس و سهام

برای اینکه «بازخوردهای منفی» روی شما تاثیر منفی نگذارد، یک دیوار با پیام‌های مثبت برای خود بسازید. تمام بازخوردهای مثبتی را که دریافت کرده‌اید، روی این دیوار بچسبانید. این دیوار، به شما انگیزه می‌دهد تا با قدرت بیشتری پیش بروید. علاوه بر این، زمانی‌که شروع به فروش محصول یا خدمت خود کردید، می‌توانید از این پیام‌ها استفاده کنید. بررسی پیام‌های مثبت و همچنین توصیف دهان به دهان، می‌تواند به ایجاد یک تغییر بزرگ کمک کند.


کسب و کار خود را رسمی کنید


چگونه کسب و کار خود را رسمی کنید؟ آیا وقتی هنوز هیچ برنامه و راه مشخصی ندارید باید آن را به همه معرفی کرده و موارد ثبت و رسمی کردن شغل خود را انجام دهید؟ در چنین مواقعی، معمولا این نگرانی وجود دارد که فردی ایده شما را بدزدد و یا حتی افرادی از شما به خاطر ایده‌ای که دارید و هنوز محصولی بابت آن تولید نکرده‌اید، شکایت کنند! پس بهتر است هرچه سریع‌تر، کسب و کار خود را قانونی و رسمی کنید.

  1. ساختار تجاری شرکت را مشخص کنید
  2. یک نام برای کسب و کار خود انتخاب کنید
  3. کارهای مالیاتی خود را انجام دهید
  4. مجوزهای لازم را دریافت کنید
  5. حساب بانکی حقوقی باز کنید
  6. علامت تجاری، حق ثبت و یا حق اختراع خود را ثبت کنید

اکثر موارد بالا را می‌توانید به تنهایی انجام دهید، اما بهتر است پیش از شروع کار، با یک وکیل مشورت کنید تا مطمئن شوید که تمامی موارد مورد نیاز خود را پوشش داده‌اید.

همچنین بخوانید: معرفی ثروتمندترین زنان خود ساخته آمریکا

کسب و کار


برنامه کاری خود را بنویسید


برنامه کاری یا Business Plan خود را بنویسید. برنامه کاری، یک شرح کتبی در خصوص نحوه تکامل کسب و کار شما از لحظه شروع تا رسیدن به محصول نهایی است. این کار، در دیدی که نسبت به آینده کسب و کار خود دارید، بسیار تاثیر گذار خواهد بود. احتمالا ثبت تمام موارد مربوط به اینکه چگونه کسب و کار خود را آغاز کرده‌اید و چه هدفی را در پیش دارید، چندین صفحه خواهند شد. سعی کنید تمام موارد را ثبت کنید البته طوری که قابل خلاصه نویسی هم باشند. می‌توانید از راهنمای زیر برای نوشتن برنامه کاری خود استفاده کنید:

صفحه عنوان. با نام تجاری خود آغاز کنید. این کار، سخت‌تر از آن است که به نظر می‌رسد.

خلاصه اجرایی. این خلاصه کامل و سطح بالا از برنامه کاری یا بیزینس پلن شماست که شامل اصول پایه، راه‌حل ها، چشم انداز و سایر موارد اصلی مربوط به تجارت شما است.

شرح کسب و کار. قصد دارید چه نوع شغلی را شروع کنید؟ چگونه کسب و کار شما فعالیت خواهد داشت؟ صنعت شما به چه صورت است؟ در آینده، تجارت شما چگونه خواهد بود؟

استراتژی‌ بازار . بازار هدف شما چیست؟ چگونه می‌توانید محصول یا خدمت خود را در این بازار فروخته و یا ارائه کنید؟

تحلیل رقابتی. نقاط قوت و ضعف رقبای شما چیست؟ چگونه می‌توانید با آنها رقابت کنید؟

طرح و برنامه توسعه. محصول یا خدمت شما چیست و چگونه توسعه خواهد یافت؟ بودجه‌ای را برای گسترش و توسعه کسب و کار خود در نظر بگیرید.

برنامه عملیاتی و مدیریتی. کسب و کار شما در یک روز کاری، چگونه انجام خواهد شد؟

تامین مالی. پول مورد نیاز برای کسب و کار خود را از کجا تامین خواهید کرد؟ چه زمانی؟ چگونه؟ چه پیش‌بینی‌هایی باید انجام دهید و چه مواردی را باید در نظر بگیرید؟

به تمامی پرسش‌های مطرح شده پاسخ دهید. به خاطر داشته باشید که برنامه کسب و کار شما، یک برنامه پویا بوده و با گذشت زمان و رشد آن، می‌توانید برنامه خود را بروزرسانی کنید.

همچنین بخوانید: با ارزش ترین پول های جهان در سال 2020


منبع مالی کسب و کار خود را تامین کنید


چگونه کسب و کار ما تامین مالی خواهد شد؟ حتما به این بخش تجارت خود فکر کرده‌اید که البته بخش مهمی هم است. مارتین زوبلینگ، یکی از متخصصین کسب و کار، برای تامین بودجه مورد نیاز برای آغاز کار، چند راه پیشنهاد کرده که با توجه به شرایط خود، می‌توانید یک یا چند مورد از این راه‌ها را پیاده‌سازی کنید.

خودتان تامین کننده مالی استارت‌آپ خود باشید. ممکن است راه‌اندازی کسب و کار شما مدتی طول بکشد و زمان‌بر باشد. به همین جهت اگر توانایی دارید، هزینه‌های تجارت خویش را خودتان تامین کنید. به این ترتیب می‌توانید مدیریت کاملی روی بخش مالی شغل خود داشته باشید.

از خانواده و یا دوستان خود درخواست وام کنید. جدا کردن روابط کاری از روابط شخصی بسیار دشوار است. اما اگر می‌توانید روی خانواده و یا دوستان خود حساب کنید، از آنها درخواست کمک مالی یا به عبارتی وام داشته باشید.

درخواست وام کارآفرینی کنید. برخی از بانک‌ها برای استارت‌آپ‌ها و یا کارآفرینان، وام‌هایی با شرایط مناسب ارائه می‌کنند.

کمپین جمع‌آوری کمک مالی به صورت آنلاین راه‌اندازی کنید. اگر فکر می‌کنید ایده‌ای که برای کسب و کار خود دارید، می‌تواند در آینده بسیار سود دهی داشته و به ثمر بنشیند، یک کمپین برای تامین مالی ایده و تجارت خود راه‌اندازی کنید. گاهی اوقات، موفقیت در کثرت است.

به مراکز سرمایه‌گذاری مراجعه کنید. برخی از شرکت‌های بزرگ هستند که برای ایده‌های افراد، تامین مالی کرده و پس از سود دهی، درصدی را دریافت می‌کنند.

با یک فرد سرمایه‌گذار، دیدار کنید. برخی از افراد، به دنبال سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های ناب و کسب سود هستند. این افراد را پیدا کرده و از آنها درخواست تامین مالی کنید.

در خصوص پیشبرد اهداف و ایده خود، با یک شریک استراتژیک صحبت کنید. اگر فردی بخواهد پول مورد نیاز به ازای خرید محصول یا خدمت شما را پرداخت کند، فرصت مناسبی برای تامین مالی تجارتتان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

همچنین بخوانید: بی ارزش ترین پول های جهان در سال 2020


محصول یا خدمت خود را توسعه دهید


بعد از تمام کارهایی که برای آغاز کسب و کار خود انجام داده‌اید، اینکه بتوانید ایده خود را محقق کنید، بسیار جذاب خواهد بود. اما چگونه کسب و کار خود را توسعه دهید؟ برای ایجاد یک محصول یا خدمت، مدت زمان زیادی لازم است. اگر خودتان برنامه‌نویس نیستید و یا در سر رشته‌ای در توسعه ندارید، بهتر است از یک فرد فنی کمک بگیرید. اگر هم به تولید انبوده نیاز دارید، بهتر است با یک سازنده مشارکت داشته باشید.

در این قسمت، یک چک لیست هفت مرحله‌ای برای یافتن استراتژی توسعه محصول یا خدمت آورده شده که می‌توانید در تجارت خود از آنها استفاده کنید. نکته اصلی این مقاله این است که وقتی محصولی را تولید می‌کنید، باید روی دو چیز تمرکز داشته باشید: سادگی و کیفیت. بهترین گزینه شما، لزوما ارزان‌ترین محصول نیست. حتی اگر هزینه تولید را کاهش دهید، باید اطمینان داشته باشید که محصول شما می‌تواند مشتریان را به سمت خود جلب کند.

محصول خود را کنترل کیفیت کنید. اگر نتوانید بر روی کیفیت محصول خود نظارت داشته باشید، دیر یا زود، نتیجه‌ای که منتظرش بودید را از دست خواهید داد.

از افراد باتجربه استفاده کنید. همکاری با افراد باتجربه در حوزه کاری خود، می‌تواند به توسعه کار شما کمک کند.

از افراد متخصص و علاقمند استفاده کنید. با افرادی همکاری کنید که به کار شما علاقمند هستند و دیدگاه آن‌ها فقط دیدگاه مالی نیست.

تمام تخم‌مرغ‌های خود را در یک سبد نگذارید. اگر مجبور شدید با یکی از افراد خود قطع همکاری کنید، مطمئن شوید که هر آنچه کسب کرده‌اید را از دست نخواهید داد.

برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، توسعه محصول را مدیریت کنید. هزینه‌ها با توجه به تخصص افراد، می‌تواند متفاوت باشد. مطمئن شوید اگر می‌توانید با پرداخت هزینه کمتر به نتیجه نهایی دست پیدا کنید، مبلغ بالاتری به افراد پرداخت نکرده باشید.

با یادگیری ادامه دهید. برای اینکه بتوانید مدیریت بهتری در بخش‌های مختلف کار خود داشته باشید، باید تا آنجا که می‌توانید بر دانش خود در حوزه کاریتان تسلط داشته باشید.

مواردی که در بالا ذکر شد، برای کارآفرینان مختلف متفاوت خواهد بود. چگونه کسب و کار شما از این توصیه‌ها بهره‌مند خواهد شد؟

همچنین بخوانید: کسب و کارهای کوچک چگونه از ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ استفاده می کنند؟


تیم خود را بسازید


برای گسترش تجارت خود، باید مسئولیت‌ها را به افراد دیگر واگذار کنید. نیاز به افرادی دارید که برخی مسئولیت‌ها را به آنها واگذار کنید. برای این‌کار ممکن است به یک شریک، کارمند یا یک فریلنسر نیاز داشته باشید. به سه نکته زیر دقت کنید:

اهداف خود را واضح بیان کنید. مطمئن شوید که افراد، از همان ابتدا نقش و وظیفه خود را در تیم درک کرده‌اند.

فرایند استخدام را به درستی تعیین و پیگیری کنید. هنگام آغاز فرایند استخدام، باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. از غربالگری افراد گرفته تا پرسیدن پرسش‌های مناسب و داشتن فرم‌های صحیح.

فرهنگ تجارت خود را غنی سازید. ایجاد فضای مثبت همکاری، آموزش و توان مربیگری، می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در ایجاد فرهنگ تجاری شما داشته باشد.


مکانی مناسب برای محل کسب و کار خود انتخاب کنید


ماهیت شغل شما چیست؟ به تناسب آن می‌توانید یک دفتر کاری یا فضای مناسب برای کسب و کار خود فراهم کنید. اولویت‌های شما با توجه به ماهیت تجارتتان، می‌تواند متفاوت باشد. نکات اساسی در انتخاب محل کار که در ادامه ذکر کرده‌ایم را به یاد داشته باشید:

سبک عملکرد. مکان تجاری شما باید با نوع کار و سبک عملکرد شما تطابق داشته باشد.

فضای مناسب. چه تعداد افراد به دفتر شما مراجعه خواهند کرد؟ باتوجه به این موضوع، فضایی را برای محل کار خود انتخاب کنید که مشتریان در آنجا احساس راحتی کنند. مشتریان شما چه کسانی هستند؟ نزدیکی مشتریان به دفتر کاری شما چقدر مهم است؟ اگر یک فروشگاه خرده‌فروشی هستید که درآمد شما به یک جامعه محلی متکی است، این یک موضوع بسیار مهم محسوب می‌شود.

آدرس راحت و قابل دستیابی. اگر کسب و کار شما به گونه‌ای است که افراد نیاز به مراجعات متعدد به شما دارند، باید بتوانند بدون سردرگمی آدرس شما را پیدا کنند.

دسترسی آسان به پارکینگ. آیا محل کار شما در جایی قرار گرفته که مشتریان می‌توانند خودرو خود را در آنجا پارک کنند؟ نبود محل پارک ماشین، مشتریان را وادار می‌کند تا به جای دیگری برای تامین نیاز خود مراجعه کنند.

رقابت. برخی مواقع داشتن یک رقیب در نزدیکی شما، می‌تواند بسیار مفید باشد. پس از اینکه تحقیق بازار را انجام دادید، می‌توانید در این خصوص بهتر تصمیم‌گیری کنید.

مجاورت با سایر مشاغل و خدمات. این امر به دلیل ایجاد ترافیک زیاد، خیلی مناسب نیست. بررسی کنید که نزدیکی به سایر مشاغل و یا خدمات تا چه اندازه در کیفیت کسب و کار شما تاثیر خواهد گذاشت.

مکان مناسب. بررسی کنید آیا مشاغل دیگری شبیه به شما، در آن محل ایجاد شده و شکست خورده‌اند یا خیر؟

اجاره آب، برق و سایر. هزینه‌های جانبی را برای مکانی که اجاره و یا خرید کرده‌اید حساب کنید.

همچنین بخوانید: بیوگرافی جک ما (Jack Ma) کارآفرین نمونه و دومین فرد ثروتمند کشور چین


شروع به فروش برخی از محصولات خود کنید


آینده تجارت شما به درآمد و فروش بستگی دارد. استیو جابز این را می‌دانست. به همین علت زمانی که اپل را ساخت، هر روز با سرمایه‌گذاران خود در گاراژش جلسات متعدد می‌گذاشت. روش‌ها و استراتژی‌های مختلفی برای فروش محصول یا خدمت شما وجود دارد. در ادامه چهار مورد از روش‌ها را با شما در میان می‌گذاریم:

گوش بدهید. جان رمپتون، سرمایه‌گذار و کارآفرین می‌گوید: هنگامی که به مشتری خود گوش می‌دهید، می‌فهمید که او چه می‌خواهد و شما چگونه می‌توانید خواسته او را برآورده کنید.

تعهد بخواهید، اما بر روی آن پافشاری نکنید. نباید به اندازه‌ای خجالتی باشید که نتوانید مشتری را به مرحله فروش محصول نزدیک کنید، اما نمی‌توانید به گونه‌ای پافشاری کنید که مشتری از خرید محصول شما منصرف شود.

از شنیدن «نه» نترسید. بسیاری از مردم، به دلیل رعایت ادب به شما اجازه می‌دهند تا صحبت‌های خود را در خصوص محصول یا خدمت به اتمام برسانید، حتی اگر قصد خرید از شما را نداشته باشند. این اتفاق قطعا به ضرر شما خواهد بود. باید بتوانید ارائه محصول یا خدمت خود را بهبود بخشید. زمان مهم‌ترین سرمایه شماست.

یک اولویت تعیین کنید. یکی از کارآفرینان بزرگ آمریکا گفته است: کسب درآمد و داشتن یک تجارت پر سود، نیازمند یک استراتژی خوب است. ما کجا هستیم؟ مشتریان، کاربران و سایر افراد در خصوص ما و جایگاه ما چه فکری می‌کنند؟ اولویت ما در تجارت چیست؟

چگونه کسب و کار ما منجر به فروش خواهد شد؟ با شناسایی بازار هدف، شروع کنید. افرادی که خواهان محصول یا خدمت شما هستند را پیدا کرده و پایگاه مشتریان خود را توسط آنها، گسترش دهید. اگر نیاز است، از تبلیغات استفاده کنید تا بتوانید بازار هدف خود را بیابید. سپس استراتژی مناسب را به‌کار بندید.

دیجیتال مارکتینگ


تجارت خود را رشد دهید


روش‌های بسیار زیادی برای رشد و توسعه تجارت شما وجود دارد. می‌توانید برای کسب و کار خود، بازار هدف جدیدی را پیدا کنید، ایده‌های خود را گسترش دهید و سایر موارد. در این راه لازم است دو نکته مهم را در نظر داشته باشید.

یک برنامه قوی برای بازاریابی تجارت خود در نظر داشته باشید. امروزه استفاده از شبکه‌های اجتماعی و راه‌اندازی کمپین‌ها و ایمیل مارکتینگ، تاثیر بسیار زیادی در میزان فروش محصول یا خدمات دارند. بازاریابان حرفه‌ای، دقیقا می‌دانند که باید چه کار کنند و از روش‌های دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌کنند. از یک بازاریاب حرفه‌ای برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنید.

مشتریان وفادار ایجاد کنید. تجارت‌های موفق می‌دانند که چگونه باید مشتریان خود را نگاه دارند. بهترین راه برای فروش محصول یا خدمت شما، از طریق فردی است که قبلا از شما خرید کرده، این فرد می‌تواند بهترین تبلیغات را برای شما انجام دهد. اگر کسب و کار شما آنلاین است، مشتریانی که از شما خرید کرده‌اند، ایمیل خود را در سایت شما ثبت کرده و اطلاعات کاربری را وارد کرده‌اند. از آنها استفاده کرده و طرح‌ها و پیشنهاداتی را برایشان در نظر بگیرید. این‌کار شما حس خوبی در آنها ایجاد کرده و موجب ترغیب به خرید از شما خواهد شد.

همچنین بخوانید: معرفی جوان ترین ثروتمندان جهان در سال 2020


نتیجه گیری


در این مقاله سعی شد تا روش‌ها و استراتژی‌های متنوع برای اینکه چگونه کسب و کار خود را ساخته و آن را گسترش داده و به درآمدزایی برسانید را با شما در میان بگذاریم. آیا در فکر ایجاد یک تجارت هستید؟ بهتر است هر چه زودتر آن را شروع کنید.